Bronya

Materiali za termoizolacijo

Home Bronya Aquablock Effect

Polimerna hidroizolacija Bronya AquaBlock Effect  je namenjena za uporabo v notranjih ali zunanjih prostorih.  Nanaša se na cementne estrihe, beton, kovine, plastiko, les in druge materiale.

 

Uporablja se za hidroizolacijo temeljev, zidov, podov, streh, teras, bazenov, vodnih ali drugih rezervoarjev ter za hidroizolacijo razpok in spojev med različnimi konstrukcijami.

 

Dobra hidroizolacija bo odpravila vlago in plesen, korozijo in propadanje kovinskih konstrukcij. Polimerne hidroizolacije imajo veliko prednosti glede na klasične termoizolacijske materiale (bitumen i sl.). Predvsem so trajne, praktične, enostavne za popravilo in nenevarne za človeško zdravje.

 

Ko se Bronya Aquablock nanese na površino, je ta površina pripravljena na končno obdelavo. Lahko se koristi pri hidroizolaciji novih ali pa pri sanaciji obstoječih objektov, pri katerih je potrebno izboljšati obstoječo hidroizolacijo (kopalnice, terase, balkoni, ravne strehe in nadstreški, bazeni, rezervoarji pitne vode, kleti, garaže, kletni prostori in podobno).

 

Njena lastnost je, da na zidovih, strehah, podih, oblikuje zelo vzdržljiv izolacijski sloj ne glede na to, na kako velike površine ga nanesemo. Hkrati je enostavna za popravilo spojev, šivov, razpok in drugih površin, ki ne smejo prepuščati vode.

 

Bronya AquaBlock se odlikuje s svojo trdnostjo, trajnostjo , elastičnostjo, oprijemljivostjo in lastnostjo, da ne poka. Ker jo lahko nanašamo tudi na strehe, jo odlikuje visoka odpornost na atmosferske vplive.

 

Bronya Aquablock Effect je hkrati tudi ognjeodporna.

 

Dostopna je v pakiranjih po 7, 14 in 25 kg.